Seo Strongheads

Internet Communicatie Bureau

Seo diensten

seo copywriting

Seo en Google... Seo is Google en Google guidelines zijn duidelijk. Een relevante, gestructureerde content en copywriting zal niet enkel een betere seo score bezorgen, maar er ook voor zorgen dat de bezoeker zich zal laten verleiden meer tijd aan uw merk te besteden. En daar komt het toch op neer, meer leads die leiden tot meer online verkoop. Seotank bied daarom copywriting aan in het Nederlands, maar ook in het Frans, Italiaans en Engels. Internet marketing stopt niet aan de landsgrenzen.


 

Internet Communicatie

ontwikkeling

Mooie en aantrekkelijke content maken is niet goedkoop. Sneu dat je media content niet gevonden wordt door jouw potentiële klanten. Een goed content marketing -en seo plan zal je hierbij helpen. SeoTank heeft al deze competenties in huis, ook het aanmaken van 'Rich Media Content', het schrijven van scenario's en de productie van cross mediale content voor een verbetering in Seo.


 

Copywriting Analyse
47%
Content Analyse
73%

Communicatie

optimaliseren

Link Building is natuurlijk uiterst belangrijk voor de robotjes. De opbouw en kwaliteit van jouw communicatie rond het merk en product zal ervoor zorgen dat de bezoeker geneigd is jouw content te delen. Natuurlijk kunnen wij hierin een handje helpen. Sociale media kanalen zoals Facebook, Youtube, Vimeo, Tumblr, ... vragen om relevante content, een degelijk sociale media communicatie campagne zal ertoe bijdragen dat de website hoog scoort in Google, dank zij o.a Link Building.


 

Onderzoek

seo test

Onderzoek en ontwikkeling zorgen ervoor dat we steeds een pasje voor blijven op de concurentie. Maar ook, meten is weten. Naast het testen doen we ook aan kwalitatief en kwantitatief onderzoek, om de mogelijke impact van een campagne na te gaan, en om veranderingen binnen de content en seo uit te voeren. Toekomstgericht doen we onderzoek naar 'emotional seo optimization', meer info kan je vinden bij onze vrienden van How-Are-You.be of in onze blog ...


 

Communicatie Analyse
68%
R&D
39%

seo social media