Seo is the media : Blog

Seo blog inbound marketing

seo optimalisatie werkt

seo optimalisatie werkt

Think Tank Seo Optimalisatie

Seo optimalisatie werkt! Het is natuurlijk leuk te horen van de klant dat hij tevreden is over onze seo service. Een freelance seo consulent inhuren werpt dus wel degelijk vruchten af. Voor onze klant, www.camloc.co.uk, gespecialiseerd in fasteners, zorgden we ervoor dat in de twee eerste maanden van 2017 er meer bezoek over de vloer kwam dan in het hele jaar 2016! Via het toevoegen van CTA verhoogden we de SEM rate van camloc.co.uk. Dit leidde tot een verhoogde conversie, onder andere, de verkoop van enkele gespecialiseerde tools aan Europese carriers. 
Think SeoTank bewijst nogmaals dat seo optimalisatie werkt!

Seo Content
Zoekmachines internet optimalisatie en content creatie.
Seo Marketing Bureau
online marketing bureau - inbound marketing
Seo test
A/B website testen

seo optimalisatie werkt! Wat kan je anders verwachten van een Seo freelancer? Veel meer natuurlijk. Naast de seo optimalisatie en content implementatie verzorgden we ook de totale look and feel van de site. Eenmaal de bezoeker is gevonden dient men er ook voor te zorgen dat de site het vertrouwen uitstraalt, gekoppeld aan een makkelijke vindbaarheid in google van het gezochte product, om conversie en lead building te garanderen. Bij Think SeoTank zit je goed, al deze competenties hebben we immers in huis. Indien je gewoon op zoek bent naar enkele seo tips & tricks, contacteer Seotank om een in depth analyse. Ook indien u uw website wil laten testen. We zorgen voor de gedetaileerde raportering, leggen pijnpunten bloot en bieden oplossingen aan. 

Verder kan u bij ons ook terecht voor grafisch werk, video editing en indien gewenst zelfs video animatie of storyboards.  

 

Content optimalisatie

Seo Content ontwikkeling voor Camloc uk

SeoTank onderhoudt en update uw social media kanalen.
Seo Copywriting
Een goede copy zal ervoor zorgen dat de inhoud als kwalitatief wordt ervaren. SeoTank doet beroep op native speakers in volgende talen: Nederlands, English, Français, Italiano.
Velen denken vandaag nog dat sociale media geen B2B platform is.
Vind u het bos door het seo oerwoud niet meer?
seo marketing
Advanced Content Development
Voor een geslaagde Seo campagne ontwikkelt SeoTank de gepaste inhoud voor elk kanaal.
Cross Media Development
Een degelijk inbound marketing plan vraagt de juiste content op de juiste plaats.
Content optimalisatie

SeoTank, Seo en website optimalisatie

Content optimalisatie is het verbeteren en aantrekkelijker maken van uw bestaande content en het aanmaken van nieuwe content met het oog op het verbeteren van uw inbound marketing plan. Dit is een "must have" voor het verhogen van uw positie in google zoekmachine. Relevante content over uw product is waar uw bezoekers naar op zoek zijn. Content optimalisatie zorgt er immers ook voor dat uw bezoeker langer op uw site verblijft, wat dan weer uw bouncerate naar beneden brengt, en de conversie verhoogt. Een seo freelancer inhuren kan jou hierbij helpen. Echter is het zo dat de de meeste seo freelancers zich concentreren op de google richtlijnen en geen rekening houden met het breder plaatje, relevante content.

Seo optimalisatie is meer dan enkel zoekwoorden. Google zal zich in de toekomst nog meer toespitsen op human reading en hun algoritmes worden steeds meer gebaseerd op A.I. Artificiele Intelligente algoritmes detecteren nu reeds de waarde van uw online content marketing tools.

Seo is in de eerste plaats communicatie en communicatie past binnen het totaal online marketing gebeuren.

Voor Camloc Uk verzorgde SeoTank niet alleen de seo communicatie maar ontwikkelde ook de website.

Visit Camloc Uk

bouncepercentage

Hoe uw bounce percentage verlagen?

Think Tank Seo Optimalisatie

Bouncepercentage

Bouncepercentages zijn natuurlijk niet leuk voor uw bedrijf. Je hebt zoveel moeite gedaan om de bezoeker te lokken, en dan is hij snel verdwenen zonder actie te ondernemen. Indien u een louter informatieve pagina bezit is een hoog bouncepercentage niet ongewoon. De internaut komt die info opvragen en is daarna weg. Echter indien u een actie wilt koppelen aan deze informatie dan is een hoog bounce gehalte louter kopzorgen. Dit kan vele redenen hebben. De structuur van de pagina, het ontbreken van CTA's, verkeerde zoektermen of, maar al te vaak over het hoofd gezien, onaantrekkelijke content. Neem gerust contact op met Think SeoTank indien u iets wil doen aan uw hoge bouncepercentages. 

Seo Content
Verlaag uw bouncepercentages door 'appealing content '
Seo Marketing Burreau
Inbound marketing dient niet om uw bezoekers bij hun eerste bezoek weg te jagen!
Seo Optimalisatie
Wij optimaliseren uw website en verlagen uw bounce rates

Bounce rates verlagen is een onderdeel van het seo gebeuren. Marketingactiviteiten dienen op elkaar te worden afgesteld, de juiste strategie dient te worden geïmplementeerd en seo content dient niet zomaar om een pagina te vullen met wat zoekwoorden.

Indien jouw bedrijf zich niet in een niche sector bevindt, zoals bv. 'hard to find parts' waar de bezoeker al blij is dat hij het item gevonden heeft is een degelijk inbound marketing plan meer dan noodzakelijk. Wij bij Think SeoTank kunnen u alvast verder helpen bij het uitdenken en implementeren van deze optimalisatie.

website optimalisatie

Het bedrijf Anemo Engineering doet zaken met NASA.

Think seo Tank Website Optimalisatie

Over Anemo:

“Ons bedrijf geeft technisch advies over snelbevestigers en verkoopt die wereldwijd”, zegt Ceo Bart Vandezande. “De astronauten die met het ruimteveer naar Mars gaan, krijgen een 3D printer en een ‘shredder’ mee. De shredder dient om plastic, zoals hun voedselzakjes, te vermalen. Daarmee en met een 3D-printer kunnen ze voorwerpen maken die ze nodig hebben om reparaties uit te voeren. Wij leveren de bevestigingselementen 'Camloc' voor die toestellen. Dat zullen we zo goed als zeker ook mogen doen voor de Ice Cubes, blauwe boxen waarin de NASA experimenten doet.”  Anemo's seo & website optimalisatie kwam tot stand in samenwerking met Frank Beekman (ThinkSeoTank). Lees het volledige artikel in Het Nieuwsblad .

Seo Content
Verleidelijke content ontwikkeling met de juiste seo.
Seo Marketing Burreau
Aantrekkelijke seo marketing concepten.
Seo Optimalisatie
En natuurlijk de klassieke seo website optimalisatie.

Mede door een doorgedreven Seo website optimalisatie was het voor de Nasa een koud kunstje om Anemo Engineering te vinden. Zoekwoord optimalisatie is natuurlijk onontbeerlijk om met nieuwe klanten in contact te komen, maar uiteindelijk zal in deze specifieke case de professionaliteit en service bepalend zijn voor een goede 'ROI' . Als Belgisch Seo bureau ondersteunen we ook onze klanten met advies bij elke stap van het proces . Een reden te meer om Seotank te contacteren voor jouw Seo website optimalisatie.

 

Tags

website optimalisatie - seo optimalisatie google - nasa - seo communicatie - Anemo Engineering - zoekmachine optimalisatie - search engine advertising - sea marketing