bouncepercentage

Bouncepercentage verlagen

Posted on Posted in Marketing

Hoe uw bounce percentage verlagen?

Think Tank Seo Optimalisatie

Bouncepercentage

Bouncepercentages zijn natuurlijk niet leuk voor uw bedrijf. Je hebt zoveel moeite gedaan om de bezoeker te lokken, en dan is hij snel verdwenen zonder actie te ondernemen. Indien u een louter informatieve pagina bezit is een hoog bouncepercentage niet ongewoon. De internaut komt die info opvragen en is daarna weg. Echter indien u een actie wilt koppelen aan deze informatie dan is een hoog bounce gehalte louter kopzorgen. Dit kan vele redenen hebben. De structuur van de pagina, het ontbreken van CTA's, verkeerde zoektermen of, maar al te vaak over het hoofd gezien, onaantrekkelijke content. Neem gerust contact op met Think SeoTank indien u iets wil doen aan uw hoge bouncepercentages. 

Seo Content
Verlaag uw bouncepercentages door 'appealing content '
Seo Marketing Burreau
Inbound marketing dient niet om uw bezoekers bij hun eerste bezoek weg te jagen!
Seo Optimalisatie
Wij optimaliseren uw website en verlagen uw bounce rates

Bounce rates verlagen is een onderdeel van het seo gebeuren. Marketingactiviteiten dienen op elkaar te worden afgesteld, de juiste strategie dient te worden geïmplementeerd en seo content dient niet zomaar om een pagina te vullen met wat zoekwoorden.

Indien jouw bedrijf zich niet in een niche sector bevindt, zoals bv. 'hard to find parts' waar de bezoeker al blij is dat hij het item gevonden heeft is een degelijk inbound marketing plan meer dan noodzakelijk. Wij bij Think SeoTank kunnen u alvast verder helpen bij het uitdenken en implementeren van deze optimalisatie.